Menu

Als de Bijbel waar is, regeert de leugen. Letterlijk

May 1, 2018 - Uncategorized

In de Bijbel noemt Jezus de satan drie keer “de overste dezer wereld” (Joh. 12:31; 14:30 en 16:11). De overste is de baas, de leider, degene die het voor het zeggen heeft.

In hem is geen waarheid

In Joh. 8: 44 zegt Jezus: “Gij hebt de duivel tot vader en wilt de begeerten van uw vader doen. Die was een mensenmoorder van den beginne en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.”

Oké, dus volgens de Bijbel is de duivel de baas hier, en hij is een aartsleugenaar en de tegenstander van God. Hij zal proberen met leugen en bedrog de mensen overtuigen van het tegenovergestelde van wat God zegt:

Uiterlijk vrij, van binnen dood

ALS de Bijbel het bij het rechte eind heeft, als de duivel de baas is op de aarde, zullen de meeste mensen zich van de Bijbel afkeren. En dat doen ze, mensen die denken vrij te zijn, vrijgemaakt door techniek, wetenschap, rijkdom, ego, macht, uiterlijk. Volledig misleid door de vader van de leugen, de moordenaar van hun ziel. Die de buitenkant zo belangrijk maakt maar het binnenste van de mens verwoest.

In de Bijbel houdt de duivel de eerste mensen al een leugen voor. Heeft God gezegd dat….. welnee joh! Nee, als ze zijn advies volgen zullen ze juist worden als God. Ze geloven de leugen…. de dood wacht hen.

In de Bijbel biedt de duivel ook Jezus allerlei verleidingen aan. Maar Jezus weerstaat hem…

De wereld denkt de waarheid te kennen, maar de waarheid is een leugen. Miljarden volgen hun leider die hen naar de vernietiging leidt.

Weg, waarheid en leven

Jezus zei tegen hem: “IK BEN de weg en de waarheid en het leven. Alleen door Mij kun je bij de Vader komen. Als jullie Mij kenden, zouden jullie ook mijn Vader kennen. Vanaf nu kennen jullie Hem en zien jullie Hem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *